Hur påverkar rökning styrkan?
  • Good prices
  • 24/7 Support
  • Safe and smooth
  • Free shipping from $150
  • Discounts
  • 100% Privacy
Phone phone
Din kundvagn0
kr 0.00
0 artiklar
kr 0.00

Hur påverkar rökning styrkan?

Detta är en av de mest populära frågorna, särskilt bland dem som är skeptiska till avhandlingen ”rökning bidrar till manlig impotens”. Det har varit heta debatter kring detta uttalande i många år, och det verkar som om det inte finns något slut och slut på det.

Vissa hävdar att rökning mycket snabbt påverkade kvaliteten på sexliv och bidrog till en minskning av erektionen, medan andra män hävdar att de inte har märkt några förändringar under åren av rökning.

För flera decennier sedan antog forskare att psykologiska problem var orsaken till impotens. Senare bevisades att mentala faktorer endast påverkar erektion i 15% av fallen.

Med utvecklingen och framväxten av nya forskningsmetoder var det möjligt att ta reda på att styrkan i större utsträckning beror på alla typer av fysiologiska störningar, särskilt på det kardiovaskulära systemet. Samtidigt upprättades ett samband mellan rökning och blodkärlens tillstånd och det avslöjades att rökning är en av de viktigaste riskfaktorerna för utvecklingen av impotens.

Vetenskapliga studier har bekräftat att nikotin försvagar erektionen. Detta har bevisats empiriskt. Ungdomar som enades i den första gruppen ombads att röka 3 cigaretter på en halvtimme och deltagarna i den andra gruppen ombads att avstå från att röka. Som ett resultat upplevde medlemmar i den första gruppen en försvagning av erektionen, medan den andra inte gjorde det.

Det var detta test som visade att det finns en effekt av rökning på styrkan, och det är negativt. Rökare upplever mindre intensiv sexuell upphetsning, förr eller senare känner en minskning av libido, och som ett resultat möter de sexuell dysfunktion.

Farorna med att röka för det manliga reproduktionssystemet

Rökning är orsaken till ateroskleros hos män. Denna sjukdom uppstår på grund av bildandet av kolesterolplack på blodkärlens väggar, dvs. kolesterol verkar fastna i blodkärlen, varför deras lumen smalnar och det blir svårare för blod att röra sig. När blodcirkulationen försämras är erektil dysfunktion, som är direkt relaterad till blodcirkulationen, inte långt borta.

Rökningens lömska i förhållande till mäns hälsa ligger i det faktum att förändringar inte märks omedelbart. Under en månad, ett år och till och med flera år kan en man fortfarande ha ett aktivt sexliv, men förr eller senare kommer det att märkas att penisens styvhet under intimitet har blivit mindre.

Många män tillskriver detta trötthet, ålder, problem, hälsa i allmänhet, men det faktum att rökning blev orsaken till sexuell impotens kommer att nekas till sist. Samtidigt kommer cigaretter att fortsätta att döda styrkan och föra mannen till fullständig och oåterkallelig impotens.

Rökning och reproduktionsfunktion

Många vetenskapliga studier har upprepade gånger visat att rökningens negativa effekt på potens inte omedelbart upptäcks och beror på rökarens ”upplevelse”. Så, 53% av männen i åldern 45-50 år diagnostiseras med nedsatt arteriellt blodflöde, vilket är den främsta orsaken till nedsatt styrka och dess resultat – erektil dysfunktion.

En liknande studie i USA visade att 30% av landets vuxna manliga befolkning lider av impotens.

Skadliga ämnen som ingår i cigaretter (toxiner, cancerframkallande ämnen, tjära) tränger in i könsorganen genom blodomloppet. Ju längre rökupplevelse desto färre spermier och desto lägre är deras aktivitet, vilket innebär att desto högre är risken att förbli infertil.

För absolut alla män som undersöks av läkare på grund av infertilitet, är det första en specialist rekommenderar att sluta röka. Nikotin främjar vasokonstriktion, försvagning av styrkan och förekomsten av ateroskleros. Denna sjukdom är ofta en förutsättning för en hjärtinfarkt och leder också till att blodkärlen blockeras och utgör ett hot mot livet.

Tobaksrök innehåller kolmonoxid, även kallad kolmonoxid, vilket försämrar syretillförseln till organen, vilket resulterar i syresvält, kännetecknat av trötthet och huvudvärk.

Från rökande män kan man ofta höra att de och cigaretter har varit oskiljaktiga i flera år, men de upplever inte problem med sex. Det kan naturligtvis vara sant, men du måste förstå att de flesta sjukdomar smyger sig obemärkt och inte uppträder omedelbart.

Cigaretter gör betydande förändringar på kroppen på cirka 5-6 år, därför kan man inte tala om fullständig hälsa efter en sådan rökupplevelse. Om du har problem med styrkan kan du bekanta dig med listan över läkemedel i vårt onlineapotek.

Vad händer med styrkan om du slutar röka?

Resultaten av vissa studier visar att efter att ha slutat röka återgår styrkan gradvis till nivån hos en frisk person. Den första dagen utan cigaretter bör du inte förvänta dig en mirakulös effekt, men efter 6 månader kommer förändringarna att få en uttalad karaktär.

Dessutom minskar risken för lungcancer betydligt genom att sluta röka. Under en tid efter den sista rökta cigaretten inträffar globala förändringar i organets arbete: det rensas från giftig tjära och cancerframkallande ämnen, lungernas vitala kapacitet ökar, det blir lättare att andas, hosta och andfåddhet försvinner.

Skadan av rökning sträcker sig inte bara till rökaren utan även till människorna omkring honom. Begagnad rök kan först och främst vara farligt för barn som efter konstant inandning av tobaksrök upplever en rinnande näsa, öroninflammation och maxillära bihålor.

Sammanfattningsvis kan vi försäkra att rökning och styrka är två inbördes relaterade och oförenliga saker. Cancerframkallande ämnen och toxiner, nikotin och tjära som finns i cigaretter, kommer med tiden att leda till att kraften försvagas eller helt försvinner.

De flesta rökare tänker förr eller senare på hur man kan bli av med missbruket, men ofta visar det sig vara starkare än önskan att leva en hälsosam livsstil. Även om man vet vilken skada cigaretter gör på kroppen, inklusive reproduktionsfunktioner, fortsätter människor att röka, och män gör det och offrar erektion och njutning av samlag.

Det viktigaste för en rökare är att i tid inse vilket slag han tillför sin hälsa, till och med röka några cigaretter om dagen, och börja bekämpa denna vana när det fortfarande finns tid att korrigera misstag. Hälsa, maskulinitet och förtroendeförhållanden med din betydande andra är mycket viktigare än rökning. En källa: https://en.wikipedia.org/