Användbara tips för att förbättra styrkan
 • Good prices
 • 24/7 Support
 • Safe and smooth
 • Free shipping from $150
 • Discounts
 • 100% Privacy
Phone phone
Din kundvagn0
kr 0.00
0 artiklar
kr 0.00

Användbara tips för att förbättra styrkan

Anledningen till brådskande problem med män hos män

”Styrka” är ett tecken på hälsa, självförtroende och en källa till outtömlig stolthet hos män. Denna term betecknar önskan och viktigast av allt möjligheten att leva ett sexliv. Brott mot styrka eller impotens antyder att denna aspekt är halt. Men vad är dolt under impotens?

Medicinsk praxis använder termen ”erektil dysfunktion” – med erektil dysfunktion har patienten problem med upphetsning eller penisfunktion. Alternativt, bristen på penisens ton, som stör deltagandet i samlag, och vi kan också prata om för tidig utlösning (frisättning av sädesvätska), som inträffar tidigare än förväntat och kan åtföljas av smärta. Impotens är i sin tur frånvaron av en erektion alls, en extrem grad av erektil dysfunktion.

Erektil dysfunktion är nästan aldrig en oberoende sjukdom – ofta kommer det till allvarliga patologier av systemisk natur som påverkar andra organ. Dessutom kan minskad styrka ha en psykogen bakgrund, bli en följd av emotionellt trauma och ständiga stressiga situationer.

Cirka hälften av det starkare könet över 40 upplever periodiskt erektil dysfunktion. Och medicinsk statistik förutsäger en minskning av sjukdomens ålder varje år: idag ses nyligen unga män och till och med ungdomar av läkare. Experter förklarar den nuvarande situationen genom förändringen av stadsbornas dagliga livsstil (en stillasittande livsstil utan fysisk ansträngning, skräpmat), ekologiproblemet blir avskilt och till och med sociala nätverk i kommunikation med kvinnor kan skapa en negativ bakgrund – bristen av levande kommunikation i det inledande skedet av bekantskap sänker hormonella bakgrundsmän. Många män, när de har problem med erektil dysfunktion, vänder sig till onlineapotek, men är det värt det att omedelbart tillgripa sådana metoder?

Vilka metoder finns för att förbättra styrkan?

Vi måste börja med att problem härrör från många olika faktorer. Nerver, alkoholmissbruk, fetma, rökning, en obalanserad kost – allt leder till en minskning av sexuell lust. Så hur håller du din manliga styrka i god form?

Lista över livsmedel som har en positiv effekt på libido:

 1. Rotgrönsaker och sallader med färska grönsaker utan majonnäs. Bästa vänner: palsternacka, morötter, färsk kål, selleri, sparris, rödbetor, rädisor. De innehåller mycket zink och selen, vilket orsakar en kraftig ökning av testoteronenergi.
 2. Färsk frukt och bär. Många användbara mikro- och makroelement som mättar kroppen med en positiv. De har bäst effekt på utsäde, immunitet, produktion av manligt hormon, uthållighet och lust att leva.
 3. Färska örter. Ett stort antal vitaminer och aminosyror, element som är användbara för sexuell styrka. Dessutom kommer det att ge smak och krydda till maten.
 4. Vaktel- och kycklingägg, magert kött, skaldjur. Användning av mejeriprodukter rekommenderas också.
 5. Vitlök och lök. Deras antiinflammatoriska och toniska egenskaper, i kombination med att stärka immunsystemet, är också mycket viktiga.
 6. Ingefära rot. Ökar libido, kan läggas till te och en mängd olika rätter efter eget tycke.

Andra sätt att öka styrkan

Sexuell lust kan minska på grund av fysiologi och psykologiska faktorer. Den första inkluderar en minskning av det manliga hormonet testosteron, prostatit och adenom, blodbelastning i bäckenorganen. Följande regler hjälper till att undvika problem med sexlivet:

 • manifestation av fysisk aktivitet – ökar vitaliteten och förbättrar hjärtmuskelns arbete;
 • sportavsnitt, styrketräning, promenader, cykling;
 • att besöka badhuset minst en gång var sjätte månad lindrar kroppen från en stor mängd gifter och förbättrar blodflödet;
 • fotmassage, gå barfota;
 • gymnastik och kontrastduschar; regelbundet samlag är det viktigaste sättet att förhindra en minskning av libido;
 • minska intaget av skräpmat, alkohol, minska intaget av kaffe och kramplösande tabletter;
 • härdning;
 • daglig sömn i minst sju timmar, vila vid överansträngning;
 • ge inte efter för negativa känslor;
 • bekväma underkläder.

Drycker som stimulerar styrkan

 • Granatäpple-juice. Avslappnar blodkärlen, förbättrar blodtillförseln till kroppen och i synnerhet penis.
 • Morots juice. Lugnar nerverna, stimulerar aptiten i varje bemärkelse.
 • Selleri juice. Normaliserar urinvägarnas processer, förbättrar erektionen.
 • Pumpajuice. Ett utmärkt botemedel för förebyggande av prostatit och en ökning av testosteronnivåerna i blodet.

Psykoterapi

Enligt forskning på PubMed  15-20% av situationerna i samband med nedsatt styrka kan förklaras med problem ”i huvudet”. Psykogen dysfunktion kan associeras med kronisk sömnbrist, stress, ökad mental stress samt negativa känslomässiga situationer i samband med sex. En mans psyke är mycket känslig, han kan uthärda negativa kommentarer från en partner ganska hårt och undviker sedan omedvetet samlag, som fruktar misslyckande, vilket faktiskt ser ut som impotens.

Endast en kvalificerad specialist kan fastställa den verkliga karaktären av erektil dysfunktion med hjälp av tester och studier. Men en sak är säker, om det finns erektioner på morgonen eller natten, bör du tänka på att gå till en psykoterapeut.